Taal Collectief Delft
informatie
docenten
Bernadette
Eline
Thera
Alien
Mirjam
Manon
contact
actueel

 Taal Collectief Delft

   

 

 

 


 
Eline

 

Mijn naam is Eline Carpentier Alting,

gecertificeerd docent Nederlands als tweede taal (NT2).

Ik ben na de lerarenopleiding Nederlands en de urgentieopleiding basiseducatie gaan werken als docent Nederlands aan volwassen anderstaligen.

Ik heb jarenlang op een regionaal opleidingscentrum groepen begeleid op alle niveaus, van alfabetisering tot staatsexamentraining. 

 

Sinds ik zelfstandig gevestigd ben als docent geef ik zowel aan groepen als aan privécursisten les. Inmiddels heb ik mijn werkgebied uitgebreid met het geven van cursussen bij bedrijven, het verzorgen van inburgeringstrajecten en het trainen van Staatsexamen I en II.

Daarnaast voorzie ik in de behoefte van veel hoogopgeleiden aan conversatieles.

Ook organiseer ik van tijd tot tijd een cultureel uitje.

 

Door altijd op zoek te zijn naar het contact met de ander, heb ik een rijke ervaring opgebouwd in het aanbieden van lessen met passend lesmateriaal afgestemd op ieders interesse.

Ik bied de ruimte om Nederlands te leren binnen een omgeving waar veiligheid, durven praten en niet bang zijn om fouten te maken, hand in hand gaan met een ontspannen sfeer en een heldere structuur.

 

Wat mij steeds boeit is dat de ander zich stap voor stap leert te uiten in de taal, zoals een bloem die voorzichtig opengaat.

 

Een cursist, uit China (na 1,5 jaar les):

“Maar ik ben heel blij en tevreden over de studie met jou! Echt nuttig en leuk!”

 

een cursist (na een half jaar les):

sinds ik privéles van Eline heb, kan ik veel praten en heb ik meer vertrouwen. Privéles is duurder, maar duurkoop is ‘goed’koop. Je krijgt meer kans om te oefenen en de docent weet wat je probleem is. Als je Nederlands wilt leren, dan raad ik je een ervaren en geduldige docent aan, zoals Eline.

 

een cursist (na 1 jaar les):

Met jou leer ik veel meer dan ik dacht!

Dank je om van elke les een leuke ervaring te maken.


Een cursist (hoogopgeleid, na een half jaar les)   

Een nieuwe taal leren is als een nieuwe vriend en is een nieuwe wereld ontdekken                                      Met jou heb ik niet alleen de Nederlandse taal geleerd, maar ook een nieuw perspectief gekregen.      
Een nieuw perspectief van bekende dingen & ontdekking van nieuwe dingen                                              Dank je wel voor de lessen                                                                                                                                                                                                                                                                                               

 

 

 

 

Top